Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, membru al Comisiei de cultură, solicită Consiliului Naţional al Audiovizualului să împiedice difuzarea imaginilor în care este redată crima de la metrou, de marţi seară.

"Solicit în mod public Consiliului Naţional al Audiovizualului să impiedice difuzarea imaginilor ce încalcă demnitatea umană, dreptul la propria imagine şi protecţia minorilor şi să sancţioneze drastic televiziunile care le-au propagat. Marţi seară o tânără şi-a pierdut viaţa după ce a fost împinsă în faţa unei garnituri de metrou. Majoritatea televiziunilor din România au difuzat chiar ore întregi, în buclă, imaginile producerii crimei. Se pare că goana după rating şi obţinerea de profituri sunt mult mai importante decât interesul public ori limita decenţei", a scris fostul ministru al Culturii, pe Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Je Maistre penibil, las-o asa ca daca nu erau tv.-urile sa dea imaginile, nu o mai prindeau pe criminala in serie atat de repede si poate mai apuca sa faca doua crime. Avea discernamant, stia ce face si se motiva ca victima i-ar fi furat banii, ba a inspirat-o si pe discipola Chischirau aia a matale. Mai bine zi-ne-o pe aia cu Brancusi si Cumintenia Pamantului ca e mai reprezentativa. Iar cum vreti sa ne salvati mata Romania, am vazut si ne lipsim cu drag, si de voi si de Soros.

18 decembrie 2017 10:23

v Credeam ca D-l Alexandrescu este un om cu ocultura mai aleasa si se ocupa de lucruri mai serioase, dar vad ca s-a dus la USR, asa ca nu ma mai mir foarte tare. Mediatizarea cazurilor grave au doua laturi: ii previne pe unii ce se poate intimpla, iar altii mai putini la numar cum pot actiona, pt omor.

17 decembrie 2017 23:38

De ce? CRIMINALA era membra USR? Observam ca ”madam” Chichirau amenita cu repetarea ”RETETEI”!

17 decembrie 2017 18:46

Pute Corect dar poate ceri si la puerilii tai colegi sa inceteze cu actiuni prosteti ,vuvuzele ,portavoce hartii scrise ,etc ,sunt penibili intr-un forum care trebuie sa aiba alta destinatie si alti oameni !!Poate ceva cu cap !!??

17 decembrie 2017 18:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.