Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul premier Dacian Cioloş le cere aleşilor din Parlament să trateze cu seriozitate modificările la legislaţia penală, deputaţii şi senatorii fiind cei care trebuie să aleagă „între cinste şi hoţie“.

„Dacă nu vreţi să vă fie teamă să mergeţi noaptea pe stradă, dacă nu vreţi să vă fie teamă pentru părinţii şi copiii dumneavoastră şi dacă vreţi un stat care să vă protejeze de infractori, faceţi-vă vocea auzită. Acum este important să folosim toate mijloacele paşnice şi legale pentru a ne face auziţi. Altfel, tăcerea noastră va fi semnul că suntem de acord cu ceea ce se întâmplă. Sunt bătălii pentru care nu avem voie să obosim. Şi bătălia pentru cinste şi justiţie e poate cea mai importantă dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodată nu e degeaba. Niciodată nu e prea târziu!“, este mesajul scris de fostul premier Dacian Cioloş pe Facebook.

Integral pe AdevărulComentarii

UP DATE: copiii Dvs. se vor simți mult mai bine în niște ”familii” de EURO-bulangi LGBT-ORL-TFL-R100 climatul de nesiguranță creat de ”încălzirea gloabelor”, de ”asteroizi”, de ”gripa aviară” și de cea EURO-porcină, de neacceptarea ... ”cotelor” (obligatorii, n.m.) de EURO-”refugiați”, de ”dispariția” a 190.000.000.000 de specii, precum și de ne-adoptarea monedelor ”unice”, doice și treice!” a adăugat ”tehnocrtatul” bubos, a cărui poză ne-am sfiit să o reproducem, după ce a mai tras o dușcă de EURO-urină... Cu respect, Radu Eremia (sugea-mi-ați ... țăcălia, n.m.)

17 decembrie 2017 23:42

soliman Doi kkati metamofozati in unul singur Doru sau salajan ( nu ti-e rusine?) il ataca pe Ciolos. Mai kakatilor pe cine aparati voi? pe hotii comunisti?

17 decembrie 2017 18:35

Doru Gunoiul asta care a dat pomana sute de milioane de euro companiilor straine, mai are tupeul sa ''ceara'' ceva parlamentului? Un picior in fund merita, sa zboare mai repede de unde a venit, ca impute aerul!

17 decembrie 2017 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.