Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea a afirmat, duminica, ca proiectul de buget pentru anul 2018 propus de PSD-ALDE, care ar putea fi supus joi votului final in Parlament, creeaza senzatia unui buget de criza, in conditiile in care exista o crestere economica predominanta din consum.

"PSD nu numai ca dovedeste ca s-a razgandit in ceea ce priveste programul de guvernare, dar este impotriva lui si, de asemenea, este impotriva legilor tarii. Avem, intr-adevar, o crestere economica predominanta din consum, avem o serie de preturi care au crescut intr-un ritm alert, rata inflatiei a crescut de la 0 la 2,7%, avem costul la care se imprumuta statul dublat, deficitele comerciale si de cont curent au crescut, moneda nationala s-a prabusit, investitiile, dupa 10 luni, sunt la 60% fata de perioada anului trecut, ele fiind bugetate la nivelul de 4,2% din PIB, iar Guvernul va termina anul cu investitii de 2% din PIB de fapt. (...) Bugetul pe anul 2018, in formula Guvernului PSD-ALDE, creeaza senzatia unui buget de criza. PNL a propus o serie de corectii, depunand 350 de amendamente, accentul fiind pus pe finantarea investitiilor publice de interes national, dar si local", a afirmat Marius Oprea, citat de Agerpres.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.