Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a recepţionat în acest an 15,4 kilometri de autostradă, lungimea totală a şoselelor de mare viteză ajungând la 748 de kilometri, a anunţat duminică, într-un comunicat, CNAIR.

„În luna martie 2017, CNAIR SA a recepţionat primii 15,4 km de autostradă din acest an, pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva. Pe trei dintre secţiuni (A, B, C) şi la Nodul Margina, a fost deschisă circulaţia doar după ce CNAIR SA a efectuat expertize tehnice privind calitatea lucrărilor executate, iar constructorului (Asocierea Salini Impregilo SpA – S.E.C.O.L. SpA), i s-a cerut să ofere o garanţie suplimentară de patru ani, pentru anumite lucrări. Din decembrie 2015, aceasta a fost practic prima inaugurare a unui nou segment de autostradă şi a făcut ca numărul de km de şosea de mare viteză pe care se circulă acum în România să ajungă la 748”, se arată în comunicatul CNAIR.

Integral pe România LiberăComentarii

Maria Nu va este rusine sa anuntati ca ati dat in folosinta 15 km de auostrada intr-un an? Derbedeilor! Mai mare rusinea, ar trebui sa fiti concediati toti!

17 decembrie 2017 17:50

Lute Ma prosti sunteti de ce nu dati realizarile in metri ,asa par si mai marete si va dovedeste munca voastra neobosita si valoarea investitiilor !!Noi succesuri ,cum ar fi spus cea mai de succes femeie ,la fel de gramada ca si voi !!

17 decembrie 2017 16:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.