Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Regele Mihai al României a lăsat în urma sa o moştenire uriaşă.

Averea Casei Regale a fost estimată la 60 de milioane de euro.

Până în 1948, când au fost confiscate de comunişti, Familia Regală a României deţinea mii de hectare de terenuri agricole şi de păduri, mai multe castele şi numeroase alte imobile. După Revoluţie, doar o parte din proprietăţi au fost recuperate.

Familia Regală deţine patru castele cu un total de peste 450 de camere, aproape 20.000 de hectare de pădure, trei imobile şi un teren în Bucureşti, un imobil şi terenuri în Poiana Ţapului, câteva cabane şi cantoane în Azuga – Predeal şi zeci de kilometri de drumuri forestiere.

Regele Mihai I a murit la locuinţa sa din Aubonne (Elveţia), la vârsta de 96 de ani.


Comentarii

Eugen Sporul de popularitate castigat acum de Casa Regala genereaza pe unele locuri panica si in consecinta este scos pe sticla pe securistul expirat Talpes cu niste afirmatii halucinante. Si asta la Realitatea TV!!! Oare am ajuns chiar de la securisti sa aflam adevarul?

17 decembrie 2017 20:08

Marius Feraru 60 de milioane de euro este o nimica toata astazi comparat cu averile ne-comunistilor... pai numai ce-i care se ocupa cu taierea si exportarea lemnului... ca sa nu mai zicem de numerosi altii, au sute de milioane de euro... bani pe care au putut sa-i fure datorita prostiei românilor.... cel putin Regii României au venit cu avere din Germania!

17 decembrie 2017 19:46

soliman Ungaria sau Polonia. .

17 decembrie 2017 18:30

soliman Nu-i asa ca nu conteaza cata avere au fostii comunisti? Sigur ca-i asa. Asta care a mers cu trenuri incarcate de aur , Mihai e vinovat!!! Hahahaha! Nici tezaurul dus de buna voie la rusi, dar nereturnat niciodata n-a avut asemenea dimensiune pe cum au lansat comunistii. Probabil voiau sa acopere disparitia tezaurului romanesc in mana bolsevicilor. Cum sa spui ca tovarasii nu vor sa ne dea ce-i al nostru? Ungaria si Polonia care si-a dus tezaurul in GB sau USA si l-a recuperat in intregime.

17 decembrie 2017 18:26

BBC Toata familia regala are, dupa 150 de ani de la instaurarea monarhiei in Romania, o avere de 60 milioane de euro. Gigi Becali, un rege al "oilor" -zice el- cand in realitate era un borfas inca inainte de 1989 cand se ocupa cu schimbul valutar in Bucuresti, iar altii erau cei care-i pazeau oile, are o avere mult mai mare. Oare cati sefi (generali de armata) cati procurori ( cu oi in turmele lu' taica'su) au contribuit la aceasta avere? Dar ei, cei despre care am vorbit, ce avere au?

17 decembrie 2017 18:20

Doru Mostenirea ar trebui sa revina poporului roman, singurul mostenitor de drept! Fiicele lui Mihai sa mearga sa munceasca nu sa stea cu mana intinsa la bugetul de stat!

17 decembrie 2017 17:44

Comunistul Casa Regala a condus Romania din 1866 pana in 1948 si au o avere de 60 milioane. Cred ca smecherii din politica de azi si baietii destepti zambesc ironic cand aud de suma asta.

17 decembrie 2017 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.