Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După prezentarea proiectului de buget pe 2018, ieşenii vor protesta duminică, 17 decembrie, în centrul oraşului. Principala solicitare a societăţii civile este alocarea de fonduri pentru proiectul Autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş (A8).

Asociaţia „Moldova vrea autostradă“ a anunţat pentru astăzi o menifestaţie de protest în centrul Iaşiului. Potrivit anunţului evenimentului, oamenii sunt chemaţi la ora 12.00, pe pietonalul Ştefan cel Mare, să-şi arate nemulţumirea faţă de proiectul de buget pe 2018, unde Moldova este tăiată de la cele mai importante investiţii de infrastructură.

Integral pe AdevărulComentarii

v Moldovenii ar trebuii sa-si finanteze ei construirea unei autostrazi, prin donarea unei parti din bautura pe care o consuma.

17 decembrie 2017 23:53

Ionut Ar trebui sa vina cu totii in fata guvernului sa protesteze! De unde bani pentru autostrazi si spitale cand se dau miliarde de dolari pe armele de rahat ale americanilor! Si mai avem de intretinut si trantorii di asa zisa familie regala.

17 decembrie 2017 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.