Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a mers în vizită la Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri.

În urmă cu cinci ani, pe 26 iunie 2012, Ionuţ Gologan a fost arestat pe aeroportul internaţional din Kuala Lumpur, având asupra lui 1.494 de grame de metamfetamină.

Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte pentru fapta sa.


Comentarii

Gheorghe Craioveanu Dupa asta va merge in Serbia sa vada cum sta Ghita fugarul...sa il asigure sa stea linistit pana se voteaza legea justitiei apoi sa se intoarca acasa linistit.

17 decembrie 2017 12:34

UNFORGIVEN Hm, cam ciudat, de unde atata grija pentru un roman condamnat dupa legea alora, ca traficant de droguri. Poate dl. Ministru s-a dus in Balli sa petreaca sarbatorile in liniste si o deconteaza ca vizita umanitara. Oricum, ii dorim romanului comutarea pedepsei ca poate a avut un moment de ratacire care sa-l coste viata. PS: Ne gandim ce o fi pe bietii lui parinti !

17 decembrie 2017 12:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.