Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Revoluţionarii timişoreni au cerut sâmbătă primăriei să afişeze la Opera Naţională Română din municipiu conţinutul Proclamaţiei de la Timişoara.

Solicitarea a fost făcută în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local care a marcat, sâmbătă, începerea manifestărilor dedicate comemorării Revoluţiei din 1989 de la Timişoara.

Integral pe AgerpresComentarii

CANTEMIR Derbedeii astia de-zi zic "revolutionari" ar trebui sa-l pupe-n koor zilnic pe nea' Iliescu Ion, care, le-a dat patalamale platite nerusinat din Bugetul Tarii, de 26 ani, si nu se mai termina. Patalamalele falsificate de acesti derbedei, costa Bugetul sute milioane Euro, plus gratuitati la toate servciciile. Nici o Tara din lume, nu-si plateste gunoaiele, pt nemunca. Cand va fi abrogata Legea nerusinata cu "revolurionarii" Iliescului ?!

17 decembrie 2017 14:02

Astia o tin cu Tokes al lor pana la sfarsitul lumii!!! Baa, nu-ntelegeti odata ca ati fost manipulati, prin Tokes, de serviciile maghiare si ca in decembrie 1989 n-a fost decat o lovitura de stat?! Toata tarasenia a fost pusa la cale la Malta, stia si Ceausescu de ea, iar voi n-ati facut decat sa jucati intro piesa proasta, care a bagat tara in haos! Dupa Zidul Berlinului, regimul Ceausescu, ultimul mohican comunist, cadea oricum. Modalitatile prin care urma sa se faca schimbarea se negocia in draci, chiar la Bucuresti, intre echipe de "patrioti" din Securitate, Armata si chiar pe linie de partid cu echipe omoloage sovietice. La Praga a fost suficientr ca un student cu ochi albastri sa se dea mort (nici vorba sa fi fost adevarat!) si "revolutia de catifea" a reusit pe deplin.

17 decembrie 2017 1:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.