Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Azi, când Regele Mihai I al României este condus pe ultimul drum, fostul președinte al României, Emil Constantinescu a făcut la Televiziunea publică o mărturisire.

Ele a ținut să precizeze următoarele: "Trebuie să fac o mărturisire. În cei patru ani ai mandatului meu și după aceea, am avut ocazia să îi întâlnesc pe toți membrii Familiei Regale din Europa și din întreaga lume, inclusiv din Iordania, dar acest lucru a fost posibil și, prin mine, cred că România a câștigat, datorită Regelui Mihai. Pentru că atunci când și-a reprimit cetățenia, imediat porțile acestea s-au deschis pentru țara noastră. Și mai ales atunci când Regele Mihai a acceptat să viziteze Casele Regale din Europa, o misiune importantă - sprijinirea integrării României în NATO și UE. Acesta a fost un eveniment benefic.”

Integral pe România LiberăComentarii

MOI Mincinos ordinar Emilica, vanzarea pe nimic a perlelor economiei romanesti : RomTelecom si Rafinariile, este opera ta ticaloasa. Telefoanele le-ai dat unei cutii postale din Cipru - spaga pt Conventia Democratica a fost mai mare decat pretul varsat la Buget. Rafinariile le-ai dat lu' Patriciu PNL, ala a murit de ticalos ce-a fost.

16 decembrie 2017 16:45

Eugen Un ticalos bolsevico-securist. A delarat ca "a fost invins de sistem" si nu mai poate face nimic pt Romania dar va fi permanent in mijocul poporului. A doua zi a plecat in Anzii Cordilieri unde si.a rupt piciorul. Era pe acolo vreun popor roman? Fiind el "nepuincios", putea totusi sa-si dea demisia. sau sa faca un gest de curaj ca si cei dinaintea lui si sa reinstaureze Monarhia. inselat sperantele a milioane de romani.

16 decembrie 2017 15:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.