Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În programul oficial prezentat vineri de Casa Regală, pentru funeraliile de sâmbătă are regelui, fostul principe Nicolae şi soţia sunt menţionaţi în componenţa convoiului care va însoţi sicriul de la Palatul Regal spre Catedrala Patriarhală. Nicolae de Roumanie Medforth Mills nu face parte însă dintre cei care vor însoţi sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai în trenul către Curtea de Argeş, anunță Știri pe surse, noteaza B1TV.

La ora 14.35, la Gara Regală Băneasa, militarii Brigăzii 30 Gardă preiau sicriul și crucea și parcurg drumul prin interiorul gării până pe peron, unde Jandarmeria Română în uniformele de ceremonie va da onorul și va intona marșuri funebre până la introducerea sicriului în vagonul mortuar. Membrii familiei călătoresc cu trenul spre gara din Curtea de Argeş, unde militarii Brigăzii 30 Gardă, din vagonul mortuar, vor preda altor militari, de pe peron, sicriul și crucea.

Integral pe Curierul NationalComentarii

UNFORGIVEN Inca un gest urat si gratuit fata de acest nepot favorit al regelui. Doar venise sa calatoresca cu bunicul lui pe acest ultim drum si nu se facea sa fie tratat de parca mergea "cu nashul". PS: Foarte urat in asemenea momente, caci nu venise sa-si revendice mostenirea !

17 decembrie 2017 9:53

ION Degeaba este alungat Nicolae nepotul de sange al ex-regelui Mihai, si, in schimb, este bagat la inaintare Duda actorasul ratat - de catre coana Margareta ! Traisca Nicolae I viitorul rege al Romaniei !

17 decembrie 2017 5:59

Bunicullulu @MIRCEA NICA immanente solemne si dureroase, se cade sa se renunte la "mistocareala ".

16 decembrie 2017 12:26

ariciul Ma tem ca principele asta ,a fost menit sa urmeze lui Mihai,si toti temandu-se l-au lucrat cum au putut.Se va face voia Domnului precum in cer,asa si p[e pamant.

16 decembrie 2017 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.