Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Regele Mihai va fi îngropat în jurul orei 19.00, sâmbătă, la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeş unde va avea loc o slujbă scurtă de înmormântare. Traficul rutier va fi restricţionat, sâmbătă, în centrul Capitalei, pentru funeraliile Regelui Mihai.

Sâmbătă, traficul rutier va fi restricţionat între orele 08.00 - 14.00, pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Str. Ion Câmpineanu, precum şi pe străzile care acced în acest tronson, gradual în funcţie de numărul participanţior.

Integral pe MediafaxComentarii

Deputatul efeminat Pieleanu PSD. Da cel cu codita Mosescu Vasile, bolshevicii tai l-au impiedicat de 11 ori pe rege sa revina in tara. Mihai era var primar cu regina Marii Britanii, a Spaniei, etc. A fost primit in exil in vest nu in est la bolshevicii tai, futu-ti mortii ma-tii de comunist imputit!

17 decembrie 2017 11:11

Deputatul efeminat Pleshoianu. Da cel cu codita Mosescu Vasile, te deranjeaza ca se protesteaza fata de multilarea jstitiei, boshevic pestifelic?

17 decembrie 2017 10:57

Serban Nicolae Ionut, imi placi enorm. Am poze cu tine

17 decembrie 2017 10:51

Ionut Regele Mihai - un tradator de tara. https://burebista2012.blogspot.co.uk/2017/12/despre-tradarea-romaniei-de-catre.html

17 decembrie 2017 0:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.