Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, femeia care a împins în faţa metroului o tânără, au fost transmise de avocata femeii.

Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă.

„S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a precizat avocata Magdalenei Şerban.


Comentarii

solo Mai ariciule, trebuia sa le taie madularul scrbos si pe urma sa le arate femei frumoase dezbracate! Sa ajunga sa-si caute scula!

15 decembrie 2017 17:32

ariciul Inchisa si obligata sa vada zilnic filme cu crime de genul ala ori mai atroce.Asa au foat obligati timp de doua luni neste violationisti,sa vada filme cu futaiuri brutale timp de doua luni.Dupa doua luni nu mai voiau sa vada femei ,pizda ori sex.

15 decembrie 2017 16:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.