Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, susţine că "lupta anticorupţie va fi terminată" dacă vor intra în vigoare actualele propuneri de modificare şi completare a Codurilor penale, existând riscul de a ne întoarce în perioada de dinainte de anul 2004, "când deciziile din dosare se luau la sediul unui partid".

"Lupta anticorupţie va fi terminată, pentru că, dacă ne uităm în urmă cu 12 - 15 ani ce se întâmpla în România în lupta cu corupţia, o să vedem că nu se întâmpla mare lucru. Nu erau anchete. Anchetele DNA din ultima perioadă de timp şi hotărârile de condamnare pronunţate de judecători în ultimii ani cred că sunt motivul pentru care se doreşte modificarea acestor legi.(...)

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

teveristu`in mizerie Serios ?! Da`....noi .....la ce dracu` ne uitam pana sa inceapa Parlamentu` sa se..."ocupe" de prea multele voastre "drepturi" ? Haaaa...????

16 decembrie 2017 8:57

Mai taca-ti fleanca, naroado! Ce lupta anticoruptie faci tu, femeie?! Pe unii ii strangi de boase ca au tras un partz, iar pe altii, Basescu si ai lui, de pilda, Iohannis cu belele lui, portocalii o vreme, fratele tau, ii pazeai/pazesti sa nu fie prinsi. Ce competente avea DNA-ul tau in cazul Rarinca decat s-o protejeze pe madam Stanciu-ICCJ? Cate probe false ai folosit impotriva lui Remes? Cate inregistrari, sau transcrieri de inregistrari, sau stenograme masluite ai folosit? Nu ti-e rusine?! Pentru asemenea fapte ar trebui sa fii dupa gratii, nu in fruntea DNA. Mai esti si doftoroie parata in drept, cu tot circul de rigoare ca sa "te spele" cei din mediul academic! Luna asta "cu ce iesi"? Pe cine "il mai faci"? Pe "Portocala" cu ce il decorezi? In general, faci "justitie" pe criterii politice si de razbunari personale, dar totul iti iese haotic, stramb si nedemn de conditia umana. Si latri! Si clantzani din dinti! Piei, drace!

15 decembrie 2017 17:35

JAVRA ASTA SE OFTICA pentru faptul că n-o să mai poată ea să INFLUENȚEZE ALAEGIRILE PREZIDENȚIALE DIN ROMANIA, evident ea cu boul de Opriș, vitelul de Coldea, ”farmacista” de la ICCJ ....și nu în ultimul rând NAZISTUL DE LA COTROCENI !!!!!!

15 decembrie 2017 15:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.