Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Proiectul „Winterart“, prezentat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, se va desfășura până pe 7 ianuarie 2018.

Evenimentul de deschidere al proiectului este vernisajul expoziţiei „Winterart“ – la Galeria CAV, Centrul Artelor Vizuale – parter și etaj (str. Biserica Enei nr.16, București) pe data de 15 decembrie, la ora 18.00.

În cadrul evenimentului, la Galeria Simeza (Bd. Gh. Magheru nr. 20, București) va avea loc o serie de trei evenimente, cu titlul „Prezentare de Artist“, care au ca scop aducerea în faţa publicului a trei nume importante din arta vizuală românească.

Astfel, luni, Marilena Preda Sânc, prof. univ. dr. la U.N.A. București, este în centrul atenției de la ora 17.00. Artist vizual și profesor la UNA București, cu o importantă activitate culturală în plan național și internațional, ea va prezenta demersul său artistic în context actual, cât și participarea de anul acesta, în cadrul Târgului Internațional Artissima de la Torino, unde Galeria Eastwards Prospectus a participat la secţiunea Back to the Future, cu lucrări de Marilena Preda Sânc din anii ’80 şi a obţinut menţiunea specială a juriului.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.