Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Poliţia Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de ameninţare, informează DGPMB.

Poliţiştii roagă populaţia să respecte indicaţiile colegilor aflaţi în staţiile de metrou şi să manifeste prudenţă.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie de 42 ani care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60 m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine. Purta o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră.

Integral pe AgerpresComentarii

@15 decembrie 2017 13:17 Vezi cat esti de tampit? Macar de-ar fi asa. Am scapa de curvele din pisdul comunist.

15 decembrie 2017 17:36

solo O fi un motiv sa creasca numarul politistilo. !? Oricum avem cei mai multi politicisti la 1000 de locuitori. Cei mai BURTOSI, cei mai biune PLATITI, cei mai REPEDE PENSIONATI (42 ani)

15 decembrie 2017 17:35

Pe femeia banuita de amenintare o cheama cumva Closset Chichirau? Pe asta sa n-o lasati nici in zona sediilor PSD, deoarece, daca le fixeaxa cu privirea aia tampa, iau instantaneu foc! Si voi raspundeti in fata popmpierilor, a judecatorilor si a lui nenea Scaraotzchi!

15 decembrie 2017 13:17

Deputatul gaozar PSD Plesoianu, da cel cu codita, feminizatul Femeile, scarboase fiinte.

15 decembrie 2017 12:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.