Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un accident feroviar s-a produs, vineri dimineață, în județul Vaslui. Este vorba despre garnitura Galați-Iași, care a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar două dintre acestea au rămas încarcerate.

„Din primele informații, un tren a intrat în coliziune cu un autoturism. La fața locului s-au deplasat forțe de la detașamentul de pompieri Vaslui, trei autospeciale și terapie intensivă mobilă cu medic. Se acordă primul ajutor unei persoane care a fost aruncată din mașină, iar pentru cele două persoane încarcerate, se acționează pentru descarcerare”, a declarat Iftene Petru, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Vaslui 8 ILIE 8; VAS.LUI. Vasul Lui.

16 decembrie 2017 3:53

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul TRENUL 15 Dumnezeu 15; TREN 12/4 HRISTOS 12, ILIE 4; Tren 4/8 ILIE 4/8; T.R.EN. T-Tișbitul, R-Roșu, EN-Negru. Hristos și Tișbitul în rosu și negru. Roșu și negru sînt culori din Casa Raiului în care stau. TRAIN, BRAIN 5 JESUS 5; T.RAIN. B.RAIN. TISHBITE'S BRAIN. Creierul meu Sfînt în care veți găsi și gîndurile altor oameni, printr-o vorbire mută cu mine pînă-n anul 2070 cînd voi pleca la Ceruri.

15 decembrie 2017 20:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.