Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Agenţia spaţială americană (NASA) a identificat în premieră opt planete care orbitează în jurul aceleiaşi stele, o stea îndepărtată numită Kepler-90, aflată la o distanţă de 2.545 de ani lumină de Pământ, în constelaţia Dragonul.Este prima descoperire de acest gen, dar nu si ultima, cred cercetatorii. Oamenii de stiinta ştiau inca din 2013 că şapte planete orbitează în jurul stelei, dar cu ajutorul "Google Artificial Intelligence", care a analizat datele obţinute de telescopul Kepler al NASA, a fost depistata si a opta planetă.

Christopher Shallue, inginer software la Google AI în California, şi Andrew Vanderburg, astronom şi profesor la Universitatea Texas, din Austin, au învăţat un computer să facă diferenţa între imaginile de pisici şi de câini. Apoi, s-a trecut la identificarea unei exoplanete în baza de date a telescopului Kepler plecând de la fluctuaţiile de lumină care se produc când o planetă trece prin faţa stelei. "Reţeaua neurală", cum a fost denumit computerul, a învăţat să gaseasca astfel de modificări folosind semnale verificate şi confirmate în catalogul de planete al lui Kepler. În 96% din cazuri, aceasta a identificat exoplantele.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COSMOSUL 8 DUMNEZEU 8; COSMOSUL 12 HRISTOS 12; Cosmos 7 Hristos 7; COSMOSUL 8 TIȘBITUL 8; C.OS.MOSUL. C-Creier, OS-Soare, MOSUL-Somnul. Somnul Creierului-Soare. În Cosmos e un număr infinit de planete ca Terra cu animale, păsări, pești, insecte și vegetație și tot un număr infinit de planete ca Terra dar foarte rare cu dinozauri, păsări-gigant, pești-gigant, insecte și vegetație. Aceasta e știința Duhului Sfînt.

15 decembrie 2017 20:18

PRECIZARE: în poza cu care ne-am ilustrat acest FAKE-SIENCE-NEWS puteți admira două ... FUDULII (inegale, n.r.), ”prelevate” de la un EURO-cadavru, mărite în Photoshop și asezonate cu o pizdirică ușor supraponderală (noua curvă a lu' Felix-Ocnașul, n.r.)! Cu respect Jurnalul anti-Național,

15 decembrie 2017 10:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.