Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Klaus Iohannis a menţionat, înainte de participarea la reuniunea Consiliul European, că în problema Brexit-ului se va ajunge la un acord, documentul actual fiind „mai mult decat un gentlemen's agreement”.
Despre românii plecați în UK, șeful statului spune că “problema este bine rezolvată”.
"Eu cred că se va ajunge la un acord. (...) Este un document foarte tehnic deja şi un document care pe noi ne satisface fiindcă, de exemplu, problema cetăţenilor români care se află în Marea Britanie este bine rezolvată, sigur şi pentru ceilalţi, nu doar pentru români, şi multe alte probleme. Problema extrem de spinoasă a banilor a fost practic negociată, mai rămân practic detalii de negociat, dar suntem mult mult mai departe decât un gentleman's agreement sau o înţelegere de principiu, lucru care totuşi ne dă speranţe că până la sfârşitul lui 2018 vom avea o înţelegere clară", a spus Iohannis.
De asemenea, șeful statului a precizat că la acest consiliu se va discuta despre colaborarea pe Apărare.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Pai, Marea Britanie chiar are nevoie de palmasii romanii! Unii dintre ei medici, IT-isti, oameni de stiinta, studenti, dar si de muncitorii si meseriasii romani, dintre cei mai calificati si mai motivati sa munceasca fata de imigrantii de culoare din Africa sau din tarile mai sarace ale Commonwealth-ului. Niciun merit pentru alde Ionannis, care da si el din buze, ca sa se afle in treaba. El ar trebui sa se dea de ceasul mortii ca sa fie create conditiile ca romanii sa revina acasa, asa cum au revenit italienii dupa saracia si mafiotismul anilor 50-60! Dar comodul si bonvivantul nostru prezident nu-si bate capul cu nimicuri din astea! Oficial, el o duce bine ...

15 decembrie 2017 4:15

v Sa stii Ghiolbanis, ca toate masurile de iesire a Marii Britanii din UE, ti se datoreaza. Daca nu erai tu, cu totul altfel era situatia.

14 decembrie 2017 23:44

Ion Maria, hai spune tu ceva, dar cred ca tu esti aiurea in cap

14 decembrie 2017 23:11

Maria Ce aiurea vorbeste acest individ, nu spune nimic de fapt, doar da din gura.

14 decembrie 2017 21:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.