Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, întrebat fiind de modificările la legile justiției, că acestea sunt făcute „la prea mare viteză” și și-a arătat încă de la început scepticismul în privința acestora.

„Din capul locului mi-am exprimat scepticismul în privinţa acestor modificări care mie mi se par prea ample şi făcute la prea mare viteză. Eu nu pot decât să recomand Parlamentului să abordeze cu maximă răspundere aceste modificări legislative, fiindcă ele vor avea efecte pe termen lung”, a spus Iohannis, înainte de participarea la summitul Consiliului European.

Chestionat dacă intenţionează să se adreseze Parlamentului, şeful statului a răspuns: „Chiar aici de la Bruxelles nu o să vă spun ce am de gând să fac, dar cu siguranţă o să avem mai multe discuţii pe această temă”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.