Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Serviciul de Telecomunicatii Speciale anunta ca in Centrul de Primire Apeluri de Urgenta 112 Bucuresti- Ilfov a fost receptionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durata totala de 2 minute si 2 secunde, in urma incidentului din statia Costin Georgian in care o prima fata a fost impinsa spre sinele de metrou, inaintea crimei de la Dristor 1. STS anunta ca a sesizat parchetul militar in vederea efectuarii cercetarilor ce se impun privind eventualele incalcari ale legii de catre operatoarea 112 care a procesat cazul. Tatal tinerei atacate sustine ca operatorul 112 l-a trimis inapoi in statie sa discute cu personalul de la metrou.

"Cu privire la evenimentul din statia de metrou Dristor 1, din seara aceleiasi zile, facem precizarea ca primul apel a fost receptionat la ora 19:56:52 si a fost transferat la dispeceratele de urgenta ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti", transmite STS.

Integral pe HotnewsComentarii

UNFORGIVEN Acarul Păun. În primul RÂND, personalul Metrorex din stația respectiva, ce făcea, stătea pe FB ? Cine urmărea monitoarele celor 22 de camere din care doar una "vedea" peronul. Nimeni nu a mai urmarit traseul suspectei pe camerele din strada după ieșirea din gura de Metrou. PS: Daca angajată 112 e ofițer STS, de a ajuns în TM, bănuiesc că are si ea superiori si comandanți răspunzători de procedurile standard .

14 decembrie 2017 17:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.