Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actriţa Salma Hayek a evocat într-un editorial publicat miercuri în cotidianul The New York Times relaţia sa cu Harvey Weinstein, care, potrivit dezvăluirilor artistei americano-mexicane, a hărţuit-o, a umilit-o şi a ameninţat-o cu moartea. Producătorul hollywoodian a încercat apoi, tot miercuri, să demonteze punct cu punct aceste acuzaţii, informează AFP.

Salma Hayek, în vârstă de 51 de ani, a afirmat că a fost hărţuită în numeroase ocazii de Harvey Weinstein, care i-ar fi cerut de mai multe ori să facă duş alături de el, să accepte un contact sexual cu el şi să se dezbrace complet în faţa lui, în prezenţa unei alte femei.

Partea principală a textului scris de Salma Hayek se concentrează pe perioada în care au avut loc filmările la lungmetrajul "Frida", un proiect cinematografic foarte iubit de actriţă, care este o mare admiratoare a pictoriţei mexicane Frida Kahlo.

Odată începute filmările, Salma Hayek afirmă că Harvey Weinstein ar fi intervenit în mai multe rânduri pentru a critica direcţia în care se îndrepta proiectul şi chiar interpretarea ei.

"Mi-a spus că singurul lucru pe care îl deţineam era sex-appeal-ul meu şi că acesta era absent din film", a explicat vedeta în acelaşi editorial, afirmând că magnatul hollywoodian i-ar fi cerut să renunţe la anumite aspecte ale personajului pe care îl interpreta, inclusiv la sprâncenele groase şi la şchiopătatul ei.

Peste 100 de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală şi viol după dezvăluirile publicate în The New York Times la începutul lunii octombrie. Trei anchete au fost demarate de poliţiile din Londra, New York şi Los Angeles.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.