Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Concursurile de şah prin care federaţia de specialitate a ales să marcheze Centenarul Unirii vor fi organizate într-un circuit care se va încheia cu o Superfinală la Alba Iulia, în perioada 20-21 noiembrie, imediat după Openul Internaţional al României (12-19 noiembrie). Tot pentru a aniversa 100 de ani de la Marea Unire, au fost elaborate planurile unui concurs inedit de dezlegări în care participanţii vor avea de rezolvat 100 de probleme în 100 de minute.

''Vom organiza patru turnee speciale, pentru a marca acest centenar. Ideea a fost lansată în cadrul Adunării Generale a Federaţiei de şah de către Marius Ceteraş, de la Alba Iulia. Vor veni, în afara sportivilor români, şahişti din diaspora. Am avut întâlniri cu oamenii din Cernăuţi, cu cei de la Chişinău, este o veche colaborare. Vor mai veni jucători din Bulgaria, Serbia şi Ungaria'', a declarat Sorin Iacoban, şeful FR de şah, pentru Agerpres.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.