Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Echipa Brigăzii Transporturi Publice Bucureşti implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată pentru profesionalismul dovedit, a anunţat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

"Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti care au reuşit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârşirea faptelor teribile din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1", se arată într-un comunicat al MAI.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulţumeşte cetăţenilor care au sprijinit poliţiştii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare şi solidaritate.

O tânără a murit, marţi seară, după ce a fost împinsă de o femeie în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou la staţia Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou la staţia Costin Georgian, însă aceasta nu a păţit nimic.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.