Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Comisia parlamentară de control asupra activității SRI a fost sesizată în cazul morții omului de afaceri Dan Adamescu, a anunțat fostul ofițer SRI Daniel Dragomir.

Locotenent - colonelul (r) Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, precizează că a sesizat personal Comisia SRI cu privire la cazul Dan Adamescu.
"În ultima perioadă, am primit informații credibile cu privire la condițiile în care a decedat pe 23 ianuarie 2017 Dan Adamescu.
Situația în cauză ar face parte dintr-un angrenaj mai complicat al statului paralel, fiind vorba despre implicarea unor factori politici, ai serviciilor de informații și DNA în cazul Adamescu. Având în vedere aceste aspecte, am sesizat Comisia parlamentară de control a SRI pentru clarificarea implicării unor înalți oficiali ai SRI în acest caz", a anunțat, pe blog, la data de 13 decembrie, Daniel Dragomir.

Integral pe România LiberăComentarii

Tiberiu Cand te bagi in laturi, te mananca porcii - zice un proverb romanesc. Cand stii prea multe si devii periculos pentru Sistem risti sa fii sinucis!!!!!! Regula de aur a corporatiilor !!!!

13 decembrie 2017 15:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.