Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal (UEFA) şi Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) vor organiza un meci pentru solidaritate, în aprilie 2018, cu scopul strângerii de fonduri în favoarea unor proiecte umanitare şi de dezvoltare, informează marţi site-ul uefa.com.Meciul caritabil, în care vor evolua două echipe de vedete ale fotbalului şi foşti mari jucători, se va disputa sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la 17:00 (ora României), pe Stade de Geneve.

Partida are drept scop promovarea păcii, a drepturilor omului şi a unui trai decent în lume, graţie obiectivelor de dezvoltare stabilite de Naţiunile Unite, notează sursa amintită. Încasările de la acest meci, precum şi cele de la dineul de caritate şi de la o vânzare la licitaţie online în favoarea Fundaţiei UEFA pentru Copii vor fi utilizate pentru a finanţa proiectele umanitare şi de dezvoltare la nivel internaţional.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.