Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Nu mi-au mai ars obrajii de atâta înflăcărare din ’89, de când soră-mea, studentă în anul anul I la Medicină, a plecat călăre pe un tanc de la Pitești la București să oblojească rănile celor deveniți carne de tun în fața Securității lui Ceaușescu.

Am rămas nedumerită pe scara blocului, încercând să înțeleg la 12 ani ce îi mână pe oameni să-și caute moartea printre gloanțe, ce e cu Revoluția asta spre care se grăbește soră-mea, ce vor bărbații aceia care sparg cu mâinile goale ferestrele librăriilor din centrul orașului, doar ca să rupă niște cărți cu poze. Și nu în ultimul rând, nu pricepeam de ce nu ne-am putea înțelege de vorba bună, noi între noi, românii, că doar oameni suntem.

Integral pe RepublicaComentarii

@ 13 decembrie 2017 12:30 (2) Băi Căcat utopic și fatalist în gândirea ta cea râncedă, teoria polimerizării stereospecifice a chibritului pe care o caci tu despre globalismul ăla constipat pe care numai tu profetul Pulii îl vezi, guvern mondial peste masa de sclavi unde tu ești ultimul limbric slugoi, e o tâmpenie din toate punctele de vedere. Pentru că atât timp cât fiecare stat al lumii are propriul aparat de stat și armată proprie, stat care e ghidat de propriile convingeri și interese politice, economice și militare, e imposibil să se ajungă la un guvern mondialist unic, care să stăpânească planeta asta. Numai un idiot imbecil cu mintea mucegăită poate gândi într-un mod atât de bolnăvicios. Du-te și fă-i o labă lui Lenin, până-l mai țin rusofonii împăiat la mausoleul ăla al lui, pentru că degeaba-ți masturbezi mintea p-aci, degeaba. Așa că stimabile muscoi, sau tăun dacă preferi, zboară și așează-te pe un căcat mare și filozofează acolo despre apologia tâmpeniei bolșevismului împuțit stalinisto-leninist!

13 decembrie 2017 14:37

@ 13 decembrie 2017 12:30 (1) Iar ție ți se căcărește mintea de atâta bolșevism împuțit, coane Fecalom! Bravo Băi moțatule! Adică mai bine era să trăim în bezna comunismului ceaușist, nemâncați și îndobitociți decât că fim manupulați de către Europa Liberă? Tu nu ești maniPULAt, ești PULAt de atâta bolșevism împuțit, fecalom cu moț ce ești tu. Băi Căcat în ploaie, atâta timp cât neo-PCR-ul prin FSN și apoi prin PSD a ruinat România în special între 1990-1996, continuând apoi până-n ziua de azi acea ruinare a țării noastre, toată diareea ta de comentariu nu valorează nici măcar cât un căcat praf fără moț. Ai Înțeles? Sau vrei să-ți scriu cu majuscule? Iar căcarea împrăștiată pe care o cufurești ulterior în căcatul tău de comentariu, unde scobești în găozul ocultei masonice și încerci să-l îndeși pe Soros p-acolo, e un fel de pula calului maniPULAtă de tine, adică tu-i faci onanism calului făcând temenele stăpânilor Universului planetar, unde tu nu te poți ridica mai presus de statutul de sclav, pentru că habar n-ai despre conceptul liberului cugetător, care raționează și discerne realitatea din presă sau cotidiană, după care trage o concluzie personală logică reală, diferită de cea măsluită și servită mură-n gură de manipultori mincinoși împuțiți ca tine.

13 decembrie 2017 14:37

Ti se imbujoreaza obrajii de prostie, cucoana! As zice ca esti maniPULATA, dar, nu! Esti la tine acasa, in palatul prostiei. Si in 1989 am fost manipulati ordinar de Europa Libera, de propaganda occidentala in general, care a speculat la maximum nemultumirile noastre fata de comunism si de Ceausescu. Am crezut ca vin occidentalii pe cai albi sa ne scape de saracie si de comunism. Au venit insa sa ne scoata din traista rusilor si sa ne indese in sacul lor, cu resursele naturale si cu cele umane la un loc. sa ne distruga economia, atata cat era, si sa ne faca palmasi pe mosiile lor croite din harta Romaniei. Colac peste pupaza, gratie maretiei si libertatii internetului aflam acum ca mult hulitul comunism a fost un experiment istoric menit initial sa destabilizeze Rusia tarista, experiment agreat puternic de masonerie, sustinut si construit cu banii dusmanului de moarte al comunismului - imperialismul. Da! Imperialismul german si, mai ales, american. Acum, aceeasi papusari, ii agita pe prostii de genul tau inglobati prin ONG-urile sorosiste sa iasa in strada pentru tot felul de cauze marunte si aparent corecte pentru a-i orienta incet-incet spre renuntarea la orice forma de constiinta nationala si spre slujirea interesului acestor papusari de a obtine controlul asupra lumii intregi printrun guvern mondial si atotputernic peste o masa de sclavi. Caci asta inseamna globalizare: o lume redusa drastic din punct de vedere numeric, ai carei stapani absoluti sa nu intampine de nicaieri vreo impotrivire. Iar voi nu sunteti decat furnicile tenace, umile si proaste, care ridicati acest musuroi!

13 decembrie 2017 12:30

Ti se imbujoreaza obrajii de prostie, cucoana! As zice ca esti maniPULATA, dar, nu! Esti la tine acasa, in palatul prostiei. Si in 1989 am fost manipulati ordinar de Europa Libera, de propaganda occidentala in general, care a speculat la maximum nemultumirile noastre fata de comunism si de Ceausescu. Am crezut ca vin occidentalii pe cai albi sa ne scape de saracie si de comunism. Au venit insa sa ne scoata din traista rusilor si sa ne indese in sacul lor, cu resursele naturale si cu cele umane la un loc. sa ne distruga economia, atata cat era, si sa ne faca palmasi pe mosiile lor croite din harta Romaniei. Colac peste pupaza, gratie maretiei si libertatii internetului aflam acum ca mult hulitul comunism a fost un experiment istoric menit initial sa destabilizeze Rusia tarista, experiment agreat puternic de masonerie, sustinut si construit cu banii dusmanului de moarte al comunismului - imperialismul. Da! Imperialismul german si, mai ales, american. Acum, aceeasi papusari, ii agita pe prostii de genul tau inglobati prin ONG-urile sorosiste sa iasa in strada pentru tot felul de cauze marunte si aparent corecte pentru a-i orienta incet-incet spre renuntarea la orice forma de constiinta nationala si spre slujirea interesului acestor papusari de a obtine controlul asupra lumii intregi printrun guvern mondial atotputernic peste o masa de sclavi. Caci asta inseamna globalizare: o lume mult redusa drastic din punct de vedere numeric, ai carei stapani absoluti sa nu intampine de nicaieri vreo impotrivire. Iar voi nu sunteti furnicile tenace, umile si proaste, care ridicati acest musuroi!

13 decembrie 2017 12:26

#rezistacu Serios? Adica PSD-ul, care a castigat LA VOT alegerile (si la la scor de neprezentare) nu e democratic ales?

13 decembrie 2017 8:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.