Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a susţinut marţi seara, la Gala Trofeelor „Super-Ferma României şi Super-Hrana României”, un discurs în care a arătat că „a hrăni un popor este mai mult decât o datorie, iar a hrăni pe cineva este mai mult decât a face producţie”.

„A hrăni un popor este mai mult decât o datorie, iar a hrăni pe cineva este mai mult decât a face producţie. Este în primul rând un suflet în mişcare, care gândeşte şi se aşează în fiecare loc al ţării pentru a pune fie în ţărâna zilei, fie în grajdul de animale acel sentiment al responsabilităţii legate de existenţa umană”, a spus Petre Daea.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Nene ministrule?nu ai matale o modalitate de a lansa in program de consum numai ale produselor romanesti,si de reglare a preturilor in piete unde sa vanda ciobanul produsele lui si nu niste bisnitari ordinari???niste oameni care chiar produc,produse bio,sanatoase,cu gust si cu vitamin,ca de la reovulatie mananc rosii numai cu gust de ....fara nici in gust,insipide care va sa zica?Hai puneti mana de la mana si adunati-va vreo saptamana si puneti la punct o lege buna prin care sa dispara smecheria,bisnita,produsele contrafacute,fiindca tare bine mai era pe vremea lui Ceausescu cand ,nu intrau in tara branzeturi din uleiuri hydrogenate si legume coapte in cala vapoarelor???

13 decembrie 2017 9:40

Maria Sa-ti dea D-zeu sanatate si sa te tina multi ani ministrul agriculturii! Poate se vor ''molipsi '' si alti ministri de la Dvs, sa se zbata pentru aceasta tara!

13 decembrie 2017 2:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.