Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Într-o intervenție recentă, cineva implicat în cadrul puterii judecătorești se arată contrariat de activitatea unei organizații de breaslă a justițiarilor pe care o declară fără legitimitate, în lipsa Adunării Generale. Adunarea Generală, conform legii, este unicul for legiuitor al unei organizații, societăți, fiind aceasta asociație de bloc sau ONG-ul celor mai talentați cântăreți la flautul oficial. Nu știm cum stau lucrurile la organizația judecătorilor în discuție, însă controversatul personaj ridică o problemă reală, extinsă, prin care justiția din România atentează incriminabil la activitatea asociativă și, implicit, la întreaga legislație privind personalitatea juridică. Acest absurd face parte din trend-ul care funcționează, în lanț, la scară generală, cu sprijinul constant și tenace al unor judecători, în mod evident corupți sau incompetenți, care compromit grav actul de justiție și, implicit, ordinea și siguranța publică. Există riscul ca unele sentințe eronate, tendențioase să fie asimilate fraudulos, în mod inadmisibil, constituirii legale a unor entități care sifonează banii publici, producând o subminare a legii prin iresponsabilitatea unor judecători.

Integral pe CotidianulComentarii

Moshe, strategul electoral israelian Saul Silberstein a fost arestat in Austria. Nici in Ungaria sau Polonia nu ne-a mers, dar in Romania am gasit fraieri care sa puna botul.

13 decembrie 2017 23:05

Liviu Dracnea Si nu, n-am fost vecin de apartament cu Carmen Dan. 40% dintre secretarii de stat nu sunt din Teleorman.

13 decembrie 2017 21:30

nae, consilier local PSD de 14 ani Iar d-l Dragnea nu s-a intalnit niciodata cu Kovesi, Coldea si alti reprezentanti ai binomului. N-a jucat tenis, n-a taiat porcul, n-a primit bani europeni pt TelDrum, n-a falimentat deliberat TelDrum atunci cand era a CJ Teleorman. Si nici n-a cumparat de la CJ Teleorman cu 3% din pret utilajul de asfaltat cumparat de CJ din Germania. Si nici n-a impus in caietul de sarcini ca toate asfaltarile din judet sa se faca doar cu acel tip unic de masina de asfaltat ecologica. N-a primit contracte grase de la PD-L- istul Murgeanu pentru asfaltarile din sudul tarii. Bineinteles ca n-a declarat date fictive la referendumul pt demiterea lui Bashila cand Teleorman a votat pentru in proportie de 122%.

13 decembrie 2017 21:18

nae, consilier local PSD de 14 ani Romanii care sustin DNA si lupta impotriva coruptiei sunt platiti si manipulati de SUA, UE si de jidanul de stanga Soros. Punct!

13 decembrie 2017 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.