Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Presupusul autor al atentatului comis în oraşul New York transmisese înaintea atacului un mesaj în care îl acuza pe preşedintele SUA, Donald Trump, că nu reuşeşte să protejeze naţiunea, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă.

"Trump, ai eşuat în efortul de protejare a naţiunii tale!", scrisese Akayed Ullah pe Facebook cu câteva ore înainte de a comite atentatul din New York, soldat că rănirea a patru persoane.

Integral pe MediafaxComentarii

Mihai Draghici-Pulifrici: așa că eu, stimați cititori, m-am gândit că n-ar fi (tocmai) rău să vă băs panseurile individului în EURO-nas (în loc să vă informez că ”persoana” era un simplu ... ”refugiat” cu nimic mai prejos decât semenii lui defekați de EURO-scroafa Merkel pe continentul Dvs., n.m.) Cu respect, din Tel Aviv-Jaffa (Palestina Ocupată, n.m.), MD-P

13 decembrie 2017 11:31

ariciul Pai si?de ce nu a asteptat raspuns?Fiindca at fi meritat ceva genul;OOOkei.da si tu ai esuat in lupta cu viata si cu propria constiinta.Iaca esti mort fiindca ai fost prost,ca daca erai dastept,nu mureai.

13 decembrie 2017 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.