Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Reţeaua de social media Facebook a anunţat marţi că va începe să contabilizeze veniturile din publicitate în ţările unde realizează aceste venituri, în loc să le redirecţioneze via sediul său internaţional din Dublin (Irlanda), informează Reuters.

Taxele pe companii au devenit un subiect fierbinte ca urmare a dezvăluirii practicilor de optimizare fiscală utilizate de multinaţionale pentru a plăti taxe mai mici. Aceste practici au generat critici pentru ca aceste companii să plătească taxe mai mari în timp ce Europa a început să analizeze diferite opţiuni pentru a-i taxa pe giganţii din industria digitală.

Integral pe CapitalComentarii

Sorin Alexandru - BREAKING FAKE-NEWS - TOCMAI AM AFLAT CĂ Chamath Palihapitiya, care a fost până în 2011 vicepreședinte pentru creșterea numărului de utilizatori la Facebook, a declarat că rețelele sociale reprezintă instrumente care distrug esența societății - RĂMÂNEȚI CU NOI (și cu co-jigodiile de aceeași teapă cu noi, n.m.) - VĂ ȚINEM LA CURENT CU ULTIMELE MEDIA-BĂȘINI IMAGINABILE !!! Cu respect, SA (”capitalistu”-poollii, n.m.)

12 decembrie 2017 23:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.