Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

L-ați văzut pe Ludovic Orban la demonstrația din Piața Victoriei? Sufla ca trompetistul într-o vuvuzea, poate chiar fluier de frînar! Vă imaginați un Ion I.C. Brătianu suflînd într-un corn de vînătoare la un protest (mă rog, pe vremuri, boierii nu umblau cu fluier de demonstrant)? Știți cum se poate citi o asemenea prezență într-o asemenea împrejurare? Că Ludovic Orban este de-a dreptul orb în materie de politică. El și colegii săi confundă opoziția cu protestul. Ceea ce este doar într-o foarte mică măsură adevărat. Bietul Orban crede că dacă se duce la tîrguri, dacă o mai ia pe Elena Udrea peste picior, dacă se strecoară în mulțime și strînge mîini, el face politică și este egal cu o mobilizare liberală. Prezența sa și a colegilor săi la protestele #Rezist din Piața Victoriei ne convinge că președintele PNL n-a depășit încă acea perspectivă cantitativă a unui heirup împotriva alianței PSD – ALDE.

Integral pe CotidianulComentarii

Serban Nicolae, protejatul lui Iliescu Nistorescu-i bolshevic de-al nostru.

13 decembrie 2017 8:46

Iar Nistorescu? (3) Apoi Nistorescu sare la gâtlejul lui Cioloș, care cică a fost comisarul cel mai împiedecat în materie de organizare, iar Nistorescu continuă să-l criticace pe Cioloș și Platforma lui care o să devină partid mort înainte de naștere, mai criticacă Nistorescu, partid care n-o să aibă decât 7-8 băgători de seamă plus nevasta, păi să-mi fie cu iertare, cam tot atâția băgători de seamă au format marele partid minuscul ALDE, care e un fel de căcat contra vântului, câteva paiațe acolo, plus marele lindic liberalist Tăriceanu, motamorfozat acum într-un limbric comunistoid împuțit. Apoi Căcat Nistorescu concluzionează-n final, cum că Orban e un fel de nimic politic, dar nu înainte ca același Nistorescu să se întrebe retoric, dacă e vreo diferență în ceea ce au făcut PNL-ul cu Rareș Mănescu și nevasta și ceea ce face acum PSD-ul? Păi dacă chiorpecul linge găoaze bolșevicești Nistorescu nu vede nici o diferență, acea diferență există la modul general vorbind, anume PSD-ul a ruinat România înglodând țara-n datorii externe naționale publice de vreo 85 miliarde euro din 1990 pân-acum, iar PNL-ul care n-a guvernat niciodată cu majoritate, n-a provocat nici o daună materială bugetului României. Punct! Morala? Păi o să-l las pe Nistorescu să mă sufle-n pulă și să mă lovească cu barba lui în coaie, până-l ia mama dracului. Sărmanul Nistorescu, după ce a dat faliment în presa reală, acum face presă pe internet cu Cotidianul lui de căcat, lingând găoazele PSD-ului care-l plătește să arunce cu zoaie în toate părțile. Du-te-n pula calului băi Nistorescule și fă-le osanale comunistoizilor împuțiți care cu PSD-ul lor împuțit au dus totdeauna țara de râpă! Te fut în gură, Nistorescule, scursură umană ce ești!

12 decembrie 2017 20:57

Iar Nistorescu? (2) Apoi Nistorescu sare la gâtlejul lui Iohannis pe care-l spurcă cu o batjocură, cum că cică Iohannis se bâlbâie multiplicat în stilul lui Lenin și la DNA și la procurorul general. Interesantă comparație! Adică Iohannis și Lenin, cum pula calului l-a găsit Nistorescu pe Lenin? Tot e bine că nu l-a comparat cu feld-mareșalul Erwin Rommel, unul din cei mai marcanți comandanți militari naziști ai lui Hitler. Iar sărmanul Iohannis care are-n el sânge teutonic, n-are nimic în comun cu Lenin, iar Iohannis nu e nici măcar evreu, că despre Lenin poate că ăla avea oarecare legături cu evreii, dar nu sunt sigur. Are ce are Nistorescu cu bolșevicii împuțiți, pentru că-n editorialul precedent acuza ambasada SUA și pe ambasadorul american că prin toată propaganda lor fac din săraca noastră Românie o fostă republică sovietică. Comparație mai tâmpită nici că-i putea căca mintea lui Nistorescu și-n editorialul trecut și-n cel de acum, că amândouă-s bune numai de șters la găoz, mă refer la editoriale binențeles. Apoi mai pomenește Nistorescu ceva despre amplificatoarele mas-media ale SRI, care cam ar face același lucru cu ce făcea și altădată SRI. Interesant! Poate că Nistorescu vrea să insinueze ceva despre SRI-ul de pe vremea lui Ceaușescu? Am impresia că sărmanul Nistorescu habar n-are nici el ce pula calului a mâzgălit în editorialul lui de tot căcatul.

12 decembrie 2017 20:56

Iar Nistorescu? (1) După editorialul trecut cu titlul ăla despre anti-corupția anti-PSD-ALDE, care a fost un căcat de articol bun de aruncat la closet, Nistorescu, marele ziarist care a ajuns o nulitate în materie și un excrement în ziaristică, dar excrement care linge bucile PSD-ului și ale aliatului său ALDE, care e un partid microscopic ce în afară de Tăriceanu și câteva momâi din parlament și din PE, n-are nici măcar 25 de membri, deci Nistorescu cacă alt editorial în care s-a găsit să-l critice pe Orban, președintele PNL, care după opinia autorului, Orban n-a avut pân-acum nici măcar o idee politică gravidă, pardon pregnantă. După o întroducere constipată-n editorialul lui de fecale, Nistorescu concluzionează că președintele PNL n-a depășit încă acea perspectivă a unui hei-rup împotriva alianței PSD-ALDE. Dar concretizează constipat Nistorescu cum că semnificația prezenței lui Orban printre protestatari e efectul acelorași forțe care se ocupă de protestatari. Hm! Interesant! Aici Nistorescu ne lasă crăcânați fără nici o explicație, dar se subânțelege probabil că e vorba despre forțele oculte ale statului paralel, sau ale ocultei mondiale, sau ale lui George Soros care trebuie să fie neapărat cel care se ocupă de protestatari. De parcă protestatarii care au ieșit spontan în 14 Ianuarie 2017 după darea acelui OUG 13 odios, au fost trimiși acolo-n stradă de forțe oculte pe care numai Nistorescu le vede.

12 decembrie 2017 20:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.