Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PSD renunţă la înfiinţarea Consiliul Național de Integritate a magistraţilor, Inspecția Judiciară urmând să rămână structură cu personalitate juridică în cadrul CSM.

Anunțul a fost făcut de către peşedintele Comisiei speciale pentru Legile Justiţiei, Florin Iordache.

„Spaima ca votăm la ministerul Justiţiei această Inspecţie judiciară dispare. Noi am lansat ideea în spatiul public, în dezbatere”, a spus Iordache.

El a afirmat că PSD renunţă la introducerea articolului care prevede că „se înființează Consiliul Național de Integritate a Judecătorilor și Procurorilor, organism reprezentativ, cu activitate nepermanentă a cărui organizare și funcționare se stabilesc prin lege”.

Integral pe CotidianulComentarii

Bag Pula in gura "liberalului" Tariceanu Oare asta am dorit in decembrie 89? Cred ca era mai bine cu Ceausescu decat cu astfel de talhari. Avea dreptate Lenin: Feriti-va de burghezia rosie.

12 decembrie 2017 18:08

MOS ION ROATA Aceeasi Marie cu alta palarie! Dupa atata agitatie si speranta data CETATEANULUI ROMAN DE RAND, ca in sfarit se va face o reforma a sistemului, se decide : ramane cum a fost! Este clar ca ... frica a intrat in oase la unii! PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT sau CURAT MURDAR NENE IANCULE!

12 decembrie 2017 17:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.