Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ursul care a venit de mai multe ori în luna noiembrie la cabana Postăvarul, aflată la altitudinea de 1.604 metri, a devastat noaptea trecută poarta de la sediul Salvamont din zonă, încercând să intre din nou în cabană, dar nu a reușit, a declarat marți administratorul Cabanei Postăvarul, Rolf Truetsch, care a participat la o întâlnire a ministrului Turismului, Mircea Dobre, cu agenții economici din turism și alimentație publică, desfășurată la Poiana Brașov.

Truetsch i-a cerut ajutor ministrului, precizând că numărul turiștilor care frecventează cabana va fi în creștere la acest sfârșit de an și nu ar dori să se întâmple evenimente nedorite. El a explicat că numărul de urși în Masivul Postăvarul este în continuă creștere, s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani și trebuie luate măsuri de urgență.

Integral pe AgerpresComentarii

Padurarul "s-au înmulțit foarte mult în ultimii ani și trebuie luate măsuri de urgență. " Nu este adevarat! S-au facut defrisari in zona si au ramas fara padure. Nu au ce manca si atunci coboara in localitati in cautare de hrana. Puneti mancare in padure si nu coboara niciunul. Asta de a rupt poarta voia sa-l prinda pe cabanier si sa-l futa in cur!

12 decembrie 2017 18:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.