Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Breakthrough Listen, cel mai mare proiect stiintific care vizeaza gasirea dovezilor ca exista si alte civilizatii dincolo de Pamant, a anuntat ca va folosi telescopul radio Green Bank Telescope din Virginea de Vest pentru a asculta asteroidul Oumuamua, detectat in octombrie si despre care se spune ca este un obiect interstelar, relateaza Space.com.

Breakthrough Listen va incepe incepe observarea prin intermediul telescopulului Green Bank din West Virginia, pe 13 decembrie, si isi propune sa surprinda eventualele semnale venite dinspre obiect. Observarea se va face pe patru benzi radio, de la 1 la 12 GHz si se va observa pe o perioada de 10 ore in prima faza, impartita in patru segmente bazate pe rotatia obiectului.

Integral pe HotnewsComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Întreaga Creație se înfăptuiește acum între anii 2004-2070 prin Duhul Sfînt după Casa Raiului și faptele mele (Lumea văzută și nevăzuta, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva). Tot ce există în Cosmos a fost creat în 700 trilioane de ani de Sfînta Treime. A creat un număr infinit de planete ca Pămîntul cu animale, pești, păsări, insecte și vegetație și tot un număr infinit de planete ca Pămîntul, dar foarte rare cu dinozauri, pești-gigant, păsări-gigant, insecte și vegetație. Pe nicio planetă nu a creat un alt Adam și o alta Evă. Ultima planetă creată a fost Terra acum 30 de miliarde de ani. Dinozaurii creați pe Terra, Domnul Dumnezeu a decis să-i extermine printr-o încălzire excesivă a planetei acum 45 de milioane de ani ca să-i creeze pe protopărinții Adam și Eva, aceștia neputînd să coexiste cu animalele uriașe carnivore.

13 decembrie 2017 2:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.