Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Bine ați venit la primul Crăciun împreună!”, i-a întâmpinat Horia Brenciu pe cei 12.000 de oaspeți care au venit la Sala Palatului pentru a se bucura de unul dintre cele mai frumoase spectacole susținute de artist pe 8, 9 și 10 decembrie.

Împreună cu HB Orchestra și HB Orchestra Big Band, artistul a pregătit primul său spectacol de Crăciun la Sala Palatului, repetând peste 1000 de ore, timp de 7 luni, pentru a-și încânta spectatorii cu momente frumoase. Cu un playlist de peste 30 de piese interpretate alături de 22 de instrumentiști, Horia avut mai multe premiere, una dintre ele fiind aceea că spectacolul lui a fost împărțit în două show-uri distincte. Primul cu colinde românești și străine, iar în cea de-a doua parte el a reînviat frumusețea și eleganța anilor `50, prin melodii celebre, costumele foarte frumoase purtate atât de trupa de balet și fetele din bandul „Three O`Clock”, din backing vocals, cât și de invitați, dar și prin scenografie și decor.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Costin Urmeaza Banica Jr cu Veta, mi-ai stricat chiuveta...de Craciun.... Ce treaba are Craciunul cu show-bizul???? NICIUNA!!!

11 decembrie 2017 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.