Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Problemele nu se mai termină pentru Alexandru Arşinel, care pare că a ajuns la capătul puterilor! Actorul era oricum cu sănătatea în piuneze de mai mult timp, dar duminică a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri amănunţite după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, săptămâna trecută fiind în plin turneu, în Spania.

Şi-a pierdut recent partenera de scenă, pe Stela Popescu, dar şi pe colega de teatru, Cristina Stamate. Cele două decese au căzut ca un trăsnet pentru Alexandru Arşinel (78 de ani), care a ajuns la pat, copleşit de necazuri. Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal de către familie şi a fost supus unor investigaţii la camera de gardă, potrivit reporterilor Observator. Actorul le-a cerut medicilor să nu ofere presei detalii despre starea lui de sănătate.
Actorul are probleme mai vechi, care pe fondul supărărilor şi al oboselii acumulate în turneul din Spania, par că s-au acutizat. Duminică, maestrul a avut nevoie de îngrijirile medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă, care l-au internat pentru a-l avea sub supraveghere atentă.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.