Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, spune că în acest an absorbţia prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) a fost de 1,55 miliarde euro, faţă de suma planificată de 1,4 miliarde de euro, fiind totodată stabilit programul de absorbţie pentru anul viitor.

Petre Daea a participat duminică, alături de secretarul de stat Alexandru Potor şi de secretarul general Constantin Aprodu, la o întâlnire cu conducerea Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) de la nivel central, regional şi judeţean şi a fost analizat bilanţul trimestrului IV al anului 2017 privind absorbţia fondurilor europene, precum şi previziunile pentru anul 2018 referitor la atragerea fondurilor alocate României prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Integral pe AdevărulComentarii

Ionut Dl. Daea este cel mai bun ministru! Daca ar fi toti ca si el, am ajunge departe. Asta inseamna ca ministrii sa fie buni specialisti, si nu profesori de tumbe! Felicitari, D-le ministru! Jos palaria!

10 decembrie 2017 22:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.