Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liderii PNL, USR şi România 100, Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au fost prezenţi, duminică, la o conferinţă susţinută de organizaţiile civice, ei fiind invitaţi pentru consultări şi pentru conturarea unui mesaj comun şi unitar împotriva demersurilor coaliţiei de guvernare PSD-ALDE.

Conferinţa a fost deschisă de Mihai Poliţeanu, membru fondator Iniţiativa România.

„Sunt vremuri dramatice pentru viitorul acestei naţiuni, iar această conferinţă de presă este răspunsul nostru unitar la asaltul total al coaliţiei PSD-ALDE împotriva instituţiilor independente şi împotriva statului de drept. România a fost luată ostatică de o putere politică profund coruptă, abuzivă, autoritară şi determinată să încalce orice regulă democratică pentru acapararea puterilor statului”, a spus Poliţeanu, care a vorbit de la un pupitru, el fiind flancat de Orban, Cioloş, Barna, dar şi de alţi parlamentari PNL şi USR şi membri ai organizaţiilor civice.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.