Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Acuzaţiile de hărţuire sexuală care îl vizează pe Dustin Hoffman curg pe bandă rulantă! asupra celebrului actor planează din nou suspiciunea că ar fi molestat de mai multe ori o actriţă care a lucrat cu el în 1980. Aceasta este a treia învinuire care îl are în vizor pe legendarul actor şi cea mai recentă din seria privind abuzurile sexuale împotriva bărbaţilor puternici de la Hollywood.

Kathryn Rossetter, care a lucrat cu actorul, dublu premiat cu Oscar, la producţia din 1985 de pe Broadway "Death of a Salesman" (Moartea unui comis-voiajor), a făcut acuzaţia într-un editorial din The Hollywood Reporter, citat de AFP. Totul a început, a scris Rossetter, după ce Hoffman a ajutat-o să obţină rolul, primul ei rol pe Broadway. Hoffman i-a prezentat-o chiar soţiei sale, potrivit lui Kathryn Rossetter.

Însă lucrurile au luat o întorsătură, care au făcut-o pe actriţă să afirme că a avut parte de o oribilă, dezamăgitoare şi abuzivă experienţă cu unul dintre idolii ei. Mărturisirile actriţei sunt cutremurătoare. "Odată, în timpul unui spectacol la Chicago, am simţit mâna lui sub lenjerie, între coapse, abuz care s-a întâmplat la fiecare spectacol. A continuat şi a devenit din ce în ce mai agresiv. Noapte de noapte mergeam acasă şi plângeam", a declarat actriţa.

Integral pe Click!Comentarii

Uta Rautate mica poate e pofticios .dar de ce vorbesti asa tarziu ??

9 decembrie 2017 18:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.