Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Scena Nașterii Domnului, având ca temă caritatea și mila, și un brad de Crăciun de 28 de metri înălțime din Polonia au fost inaugurate joi seara în Piața San Pietro din Roma, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de Crăciun, informează AFP.

"În fiecare an, Scena Nașterii și bradul ne vorbesc prin limbajul lor simbolic", a amintit Papa Francisc joi dimineața. 'Acestea sunt semnele compasiunii Tatălui ceresc, a prezenței sale și a apropierii de umanitate', a subliniat pontiful la primirea arhiepiscopului de Warmia și a episcopului de Elk, orașe din nord-estul Poloniei, regiune din care provine bradul.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul ITALY 11 CHRIST 11; ITALY 5 JESUS 5; Italy 9 Christ 9; IT.A.LY. IT-Tishbite, A-Art, LY-Yellow. The yellow art of Christ and Tishbite. Arta galbenă e Creaționismul care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt după Casa Raiului și faptele mele între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).

7 decembrie 2017 23:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.