Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

… A decurs foarte greu din multe cauze. Cu fiecare clipă realizezi ce pierdere uriașă am suferit ca popor. În plus, nu suntem lăsați în durerea noastră să îl plîngem cum se cuvine. Am fost invadați – pe lîngă mesajele de părere de rău – de reacțiile cele mai absurde, grosolane și neavenite. Unii își continuă opera lor de defăimare din ultimele decenii. Alții îl vorbesc de bine, apar în public din rațiuni politice, ca să se servească pe ei înșiși. Alții intervin ca să-și regleze conturile cu monarhia. Alții, prinși de emoția generală, vor să se înalțe măcar un cm în propriii ochi, dar și ai altora. Sunt destui cei care vor să ciugulească ceva din carnea Regelui nostru, ca niște păsări de pradă înfometate.

Integral pe CotidianulComentarii

Stan Păţitul Cred ca, in mare parte, comentatorii au dreptate. ( exclus unele devieri de limbaj) Circul de la noi nu are asemanare nicaieri in lume. Cica "regina Ana" ! Principese !?! De unde ? Nici macar ca Diana - Regina inimilor. Dar si mass media, in goana dupa senzational sau interesata ( platita) , are un rol in aceasta exagerare si deocamdata crezuta de catre naivi,. Sper ca timpul sa le aseze pe toate la locul lor.

8 decembrie 2017 9:03

ALTII Nici in koor, nu doare pe nimeni in Romania, ca a disparut un mosneag de 96 ani, avar, lacom de bani nemunciti, cu un ginerica Duda de zero barat ! Somam autoritatile romane, sa nu mai minta - pe banii cetatenilor, despre "ireparabila disparitie" a acestui mosneag, care nimic, dar absolut nimic bun n-a facut pt. Popor.

8 decembrie 2017 8:21

Vorbeste in numele tau cretinule Cu fiecare clipă realizezi ce pierdere uriașă am suferit ca popor. Serios? Bag PULA in gura voastra ! Sa va iau cloaca regala in pula.

7 decembrie 2017 21:52

mihai unu aresteaza pe maresalul Ion Antonescu Dute bah in pizda matii cu urecheatul tau cu tot. Mihai 1 un tradator imputit. Manaiati pula de craciun.

7 decembrie 2017 21:50

mihai unu aresteaza pe maresalul Ion Antonescu După aceea, bruscat, am fost scos din cameră pe culoar, unde o bestie de poliţist mi-a spus să scot mâna din buzunar, ceea ce am refuzat. După aceea, împreună cu d-l Mihai Antonescu, am fost băgat, la ora 17, într-o cameră „Safe” Fichet şi încuiaţi cu cheile. Camera nu are decât 3 m pe 2, este fără fereastră şi fără ventilaţie bună, înăuntru nu are de... şi o scobitură într-însa. După 2 ore s-a deschis uşa şi ni s-au oferit două scaune aduse din afară. Nu s-a avut nici decenţa de a se da aceste camere, celulă, cel puţin aspectul curat. Este plină de praf şi într-o dezordine organizată. Iată cum a ajuns un om, care a muncit 40 de ani ca un martir, pentru ţara lui, care a salvat-o de 2-3 ori de la prăpastie, care a scăpat de la o teribilă răzbunare pe membrii dinastiei, care a luat jurământul tânărului rege în strigătele mulţimii, care îmi cerea să dau pe toţi din Palat pentru a fi linşaţi şi care a servit timp de 4 ani, cu un devotament şi cu o muncă de mucenic armata înfrântă, ţara şi regele ei. Istoria să judece. Mă rog la Dumnezeu să ferească ţara de consecinţele unui act cu atât mai necugetat cu cât niciodată nu m-am cramponat de putere. De mai multe ori am spus regelui, în patru ochi şi în prezenţa d-lui M. Antonescu, că dacă crede că este un alt om în ţară capabil să o servească mai bine ca mine, şi să o servească, eu îi cedez locul, cu o singură condiţie, să prezinte garanţii şi adică să nu fie un ambiţios sau un aventurier.

7 decembrie 2017 21:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.