Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților, susține că propunerea depusă de el ca inițiator privind modificarea Regulamentului dorește să evite o dublă votare a amendamentelor, așa cum a existat la plenul de miercuri.

"Dumneavoastră ați văzut ieri că a existat la plen o dublă votare a amendamentelor. Propunem ca atunci când amendamentele admise sunt acceptate, amendamentele respinse clar nu mai au numărul de voturi, deci nu mai are rost să mai votăm pentru că trebuie votat fiecare alineat și fiecare articol în parte. Și aceasta pleacă de la o rațiune foarte simplă: ce ne facem în cazul bugetului, care are mii de amendamente și zeci de mii de alineate? Ar trebui să dăm voturi o dată pe amendamente admise și apoi vot pe amendamentele respinse, deci nu ai logic de unde", a explicat Iordache la finalul ședinței Comisiei speciale pentru modificarea legilor Justiției.

Integral pe AgerpresComentarii

marilena nitu DNA te rog ia-l pe Ciordache. Este vonovat de evaziune fiscala. S-a imbogatit din trafic de influenta!

8 decembrie 2017 0:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.