Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul general al României a transmis un mesaj public, referitor la modificarea legilor justiţiei, precizând că "a hărţui procurorii" şi "a transforma parchetul într-o verigă slabă aflată între poliţie şi instanţe judecătoreşti" înseamnă a încălca principii fundamentale ale statului de drept.

"A hărţui procurorii, a-i pune într-o stare defensivă, a-i ameninţa cu răspunderi juridice disproporţionate faţă de eventualele greşeli profesionale făcute, a asimila ipso facto o decizie judecătorească de achitare a unui inculpat cu o culpă profesională, a transforma parchetul într-o verigă slabă aflată între poliţie şi instanţe judecătoreşti, a supune procurorii controlului unui organism executiv, eminamente politic, aşa cum este Ministerul Justiţiei, condus de un ministru al justiţiei numit politic şi cu agendă politică înseamnă, pe scurt, a încălca de o manieră gravă principii fundamentale ale statului de drept", transmite Augustin Lazăr.

Integral pe MediafaxComentarii

Pieptul de arama al sefului procurorilor Bai Lazarica taica, ai imbatranit in paradigma comunista de procuror. Mai rau decat comunista, NKVD-ista. Singura diferenta este ca procurorul neomarxist nu vine noaptea cu GAZ-ul, ci in zorii zilei cu Duster-ul negru si cu biblia pe capota. Procurorul neomarxist este "puterea poporului" si razbunarea prostuluii. Arma politica ce face si desface puterea politica. El nu cauta probe pentru stabilirea adevarului de catre judecator, ci doar acuza, pune catuse, iar daca nenea judecatorul are alta parere, poa' sa-l aresteze si pe el! In spiritul asta, voi procurorii batrani ati crescut-o si pe Lulutza, o analfabeta doftor in stiinte juridice! Voi, neomarxistii aveti insa un mare of si o mare belea pe cap: filosofia juridica a drepturilor omului. Aplicarea acesteia va face sa va simtiti "hartuiti". Pentru o asa "opinie", taica Lazarica, ar trebui sa fii trecut urgent in rezerva cu pensia medie!!!

8 decembrie 2017 7:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.