Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Arad, cu privire la reacția Departamentului de Stat al SUA referitoare la modificările Legilor justiției, că “nu stăm să ascultăm și să ne conducem după aprecierile pozitive sau negative ale unora sau altora”.

Tăriceanu a fost întrebat, joi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Arad, cum comentează criticile aduse de Departamentul de Stat al SUA cu privire la modificările Legilor justiției, declarând că “este o lipsă de informare”.

“Sunt foarte mulți care se pricep la fotbal, la politică, la justiție și emit păreri. Eu prefer să discut cu cei care realmente sunt informați și au și competență. Adică mai degrabă aș discuta subiectele acestea cu membri ai Comisiei de la Veneția, de exemplu, decât cu funcționari din ministere care pe baza unor informări superficiale, sumare și de foarte multe ori incomplete, ajung să ia poziții și decizii. Cred că este o lipsă de informare care a făcut să existe astfel de luări de poziție publică”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Integral pe CotidianulComentarii

v D-le Tariceanu, Departamentul de Stat al SUA, nu au avut o lipsa de informare, de care se ocupa numerosii lor lor informatori si membrii ai ambasadei, ci o crasa nesimtire de interventie in treburile interne ale altui stat. Ei se pare ca ne considera o colonie, deoarece noi nu am reactionat la nici una din magariile lor, dar in schimb le-am pompat bani pe lucruri expirate.

7 decembrie 2017 23:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.