Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Preşedintele francez Emmanuel Macron, aflat în vizită oficială în Qatar, a declarat joi că 'dezaprobă' anunţul preşedintelui american Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului, o decizie care 'contravine rezoluţiilor Consiliului de Securitate' al ONU, potrivit Agerpres.

Deja miercuri, în Alger, Macron a calificat această decizie drept 'regretabilă'.

'Aceasta este o decizie unilaterală, după cum am spus ieri nu împărtăşesc această decizie şi o dezaprob, pentru că ea contravine dreptului internaţional şi rezoluţiilor Consiliului de Securitate al ONU', a spus el.

Preşedintele a făcut aceste declaraţii în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Doha alături de emirul Qatarului, şeicul Tamim ben Hamad al-Thani.

Integral pe CapitalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FRANȚA 17 IISUS HRISTOS 17; Franța 13 TIȘBITUL 13; FRAN.Ț.A. FRAN-Fruntea, Ț-Tișbitul, A-Alb. Fruntea albă a lui Tișbitul. Acestea sînt numerele laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care a fost creată Franța.

7 decembrie 2017 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.