Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Caz revoltător în Suceava. Un bărbat este acuzat că a violat, timp de un an, fetiţele iubitei sale, cu vârste de zece şi respectiv 13 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au cerut arestarea preventivă pentru 24 de ore, pe numele lui Marian Vasile Oanea, acuzat că a violat în repetate rânduri fetiţele concubinei alături de care trăia în casă.

În vârstă de 43 de ani, suceveanul a fost căsătorit, iar cei patru copii din urma căsniciei avute au ajuns în plasament în urma divorţului. A cunoscut-o pe mama fetiţelor pe care le-a agresat sexual în timp ce lcura la construcţia unei case.

Nu a durat mult până să se mute în casa femeii, alături de cei doi copii ai acesteia, informează observator.tv.

Acesta a fost acuzat că începând cu anul 2016 a întreținut relații intime cu fiicele concubinei sale, în vârstă de 10 și 13 ani. Neagă vehement acuzaţiile aduse.

Bărbatul este recunoscut printre locuitorii comunei Șcheia că ar fi o persoană violentă și obișnuia să consume băuturi alcoolice.

Când a aflat de faptele concubinului său, mama fetelor nu crede că iubitul ei este în stare de astfel de lucruri.

După ce detaliile scandaloase au ieșit la iveală, s-a demarat o anchetă socială, în urma căreia fetele abuzate au fost surorii mai mari și beneficiază de consiliere psihologică.


Comentarii

Astalos Fazekas Voi va dati seama ce pizdulici a futut asta ? Stramte si neincepute.... sparte de maciuca lui.... Wow! Super cool! Acum merge la bulau ptr 4 ani unde alti domni o sa-i ciuruiasca curul!

7 decembrie 2017 13:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.