Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, o critică pe Margareta, Custodele Coroanei Române, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru Săvârşin "în afară de a-i exploata frumuseţile" şi îi recomandă ca, înainte să aibă grija românilor, să-i plătească în mod corect pe oamenii care lucrează acolo pentru Casa Regală.

”Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească. O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo. Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine. Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo...Îţi promit că odată doliul încheiat eu personal voi verifica că tot ce faceţi şi aţi făcut în Săvârşin este legal (...)”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Funeriu.

Fostul ministru al Educaţiei a ataşat şi o poză, cu ”aşa-zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani”.

Custodele Coroanei a transmis, miercuri, un nou mesaj către români, după decesul Regelui Mihai, precizând că va continua munca Majestăţii Sale.

Regele Mihai I al României a murit marți, la ora 13, ora României, la reședința privată din Elveția.

Trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi adus în România pe 13 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 16 decembrie.


Comentarii

Incet, încet carcterul MIZERABIL al monarhiei iese la iveală. Numai niște indivizi retardați mintal ori care au interese, pot ”îmbrățișa” monarhia. Atât teoretic cât și practic MONARHIA merge mână-n mână cu ANARHIA!!!!

8 decembrie 2017 13:22

@Drik Intrebarile astea trebuie sa le pui lu madam Andronescu.

7 decembrie 2017 18:58

solo Scoala nu s-a imbunatatit prea mult in timpul lui Funeriu, dar e adevarat ca Abramburica alias Andronescu a facut tot ce i-a stat in putinta sa o distruga. Sunt sigur ca daca Funeriu ramanea mai multi ani ministru al invatamantului multe lucruri se schimbau. Doi ani si jumatate sunt prea putini. Totusi a incercat sa faca cate ceva. Astazi scoala este un dezastru. Profesorii sunt injurati si mai nou agresati. Daca ar fi arme ca-n SUA probabil in fiecare zi ar fi impuscat un profesor. Din pacate si profesorii au dat-o pe partea cealalta. S-au dedat la tot felul de mituiri pe de o parte, iar pe de alta parte li se" rupe" de ce stiu sau nu stiu elevii. Ca sa nu-si faca probleme promoveaza toate loazele. Daca voi credeti ca asta-i scoala, va inselati. Vor veni vremuri grele pentru romani. Nu excelam nici pana acum in educatie, dar tinea locul invatatura. Acum s-a ajuns sa fim o natie fara educatie si fara carte.

7 decembrie 2017 18:57

LUP Bravo, Daniele, arati cu degetul spre Duda si Margareta, doua personaje total indiferente fata de munca cinstita !

7 decembrie 2017 16:51

Dascalul Indiferent care este parerea voastra despre acest ministru (fost) al educatiei, eu in calitate de fost cadru didactic va pot spune ca a fost singurul ministru care a dorit sa faca ordine intr-un sistem care se prabuseste. Sistemul de educatie in Romania e mai prost decat pe vremea comunistilor.. De la el au inceput urmarirea plagiatelor, in principal a celor cu doctorate. El voia sa introduca controlul asupra lucrarilor de licenta si masterat. N-a mai apucat. De la el s-au pus camere video pentru a impedica copierea la bacalaureat.El a inceput clasificarea universitatilor, clasificare abandonata de urmasii lui. De aceea nu avem nicio universitate clasata in primele 1000 de universitati din lume. El a pus stavila (abandonata) in promovarea cadrelor didactice. Multe cadre didactice isi au opera (lucrarile stiintifice) copiata. Si v-as putea spune inca multe, dar ma gandesc ca le spun degeaba.

7 decembrie 2017 14:54

Dirk. Daniele ce ai facut tu pentru invatamant cat ai fost ministru? Nu te-a interesat cati analfabetii ai produs, te legi de cativa platani ? Ce ai lasat tu in urma?

7 decembrie 2017 14:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.