Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Judecatorul Cristi Danilet sustine ca amendamentul adoptat miercuri in Comisia speciala parlamentara, prin care magistratii sunt obligati sa se abtina de la manifestarea sau exprimarea defaimatoare la adresa celorlalte puteri ale statului, dar le este permisa defaimarea altor institutii publice sau autoritati (de exemplu, ministere sau prefecti) este "o prostie evidenta", iar interdictia este lipsita de sens, mai ales ca nu este insotita de sanctiune si magistratii au deja un cod deontologic, relateaza Agerpres.


"Judecatorii si procurorii sunt obligati ca, in exercitarea atributiilor, sa se abtina de la manifestarea sau exprimarea defaimatoare, in orice mod, la adresa celorlalte puteri ale statului - legislativa si executiva. Asta a votat ieri Camera Deputatilor. E o prostie evidenta si voi explica. Magistratul roman nu e atat de idiot incat, in timpul unui proces sau in continutul unui document judiciar, sa spuna sau sa faca ceva defaimator la adresa Parlamentului, Guvernului sau presedintelui tarii. Nu s-a intamplat asta niciodata si nu ar fi motive sa se intample. Daca tot vrei sa defaimezi o institutie, o faci pe FB si ai scapat, caci doar pe FB nu esti in exercitarea atributiilor de serviciu chiar daca esti la birou!", a scris Danilet, joi, intr-un mesaj pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

v Daniflet asta oare nu se poate abtine sa nu scoata o timpenie, oare cum a absolvit asta scoala asta de drepti?

7 decembrie 2017 16:10

COMUNISTU' Danilet, debordezi de "desteptaciune"

7 decembrie 2017 14:22

nae Danilet , Danilet , sa ne sufli-n facalet ! LEPRA MACOVISTA !

7 decembrie 2017 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.