Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, consideră că modul de desfășurare a plenului Camerei Deputaților în care s-a dezbătut proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor "nu face cinste parlamentarilor USR", dar a precizat că nici colegul său Șerban Nicolae nu trebuie să aibă o replică "nepotrivită". "Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuși, un parlamentar trebuie să aibă decență, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Șerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața sa și cum vrea. (...) Eu nici măcar nu știu replica. Știu că a fost o replică nepotrivită", a declarat Bădălău, joi, la Parlament.

În opinia sa, grupul USR "chiar a avut o problema". "Să vii cu portavoce, să blochezi lucrările Parlamentului... Sunt proceduri parlamentare pe care noi le putem adopta sau să le facem procedural în Parlament: să depunem amendamente, să le susținem, dar (...) e totuși o modalitate care nu face cinste nimănui. (...) Au avut și o agresivitate. Dacă vă uitați în stradă, atunci Parlamentul e un for în care să se dezbată probleme și să încerce să rezolve chiar și tensiuni. A le transfera în stradă cu violență... Observăm că se construiește o extremă dreapta, ceea ce România nu a avut niciodată. Și are toate ingredientele unei extreme", a susținut Bădălău.

Integral pe AgerpresComentarii

COMUNISTU ' Vasile...... tu chiar ai o problema Antimony Vasily · B (newspaper) -este corect, ai dreptul la opinie, este optiunea ta, asta nu inseamna ca este cea mai buna, decat ptr tine . Noi restul votam cu PSD, ca mine, sau vre-un partid comunist, tot ca mine, daca se va infiinta pana la noile alegeri, cu PNL, PMP sau mai stiu eu cate formatiuni politice vor participa la alegeri. A... ptr buna regula , nu va obositi sa ma injurati cu apelativul ...huuua PSDistul?Comunistule si alte astea. Am recunoscut si mi le asum. Va salut democratilor!

7 decembrie 2017 14:31

Vasile face cinste in schimb psd-ului ? fugi bre ca furi curent!

7 decembrie 2017 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.