Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

“Am vazut la televizor momentul in care deputatii USR au iesit cu telefoanele si le-au multumit protestatarilor ca au aparat statul de drept. Mi-am amintit de iunie '90 cand presedintele Ion Iliescu le-a multumit minerilor”, a declarat, joi, deputatul UDMR Marton Arpad, in cadrul dezbaterilor din comisia speciala pentru legile justitiei. Deputatul USR, Stelian Ion i-a replicat ca “sa comparati oamenii care protesteaza in fata Parlamentului pasnic cu minerii care au venit cu batele si au ras tot bucurestiul este inimaginabil”.

Deputatul USR, Stelian Ion, a sustinut ca nu USR a chemat oamenii in strada si ca protestul “este ultima reduta a democratiei noastre” si “manifestare de civism”. Stelian Ion i-a mai spus lui Marton Arpad ca protestatarii din anii 90 au fost numiti huligani “asa cum ne acuzati pe noi acum”. Deputatul USR a adaugat ca oamenii nu pot fi pacaliti “ca-i cheama Stelian Ion de la USR”.

Integral pe HotnewsComentarii

@ 7 decembrie 2017 12:29 Aplaudacule bolșevic pestilențial, de ce nu completezi, adică idiotul din imagine a dat dovadă de corectitudine a prostiei sau de o prostie corectă, de omenie proastă, de prostie inteligentă, iar eu pot completa, a dat dovadă și de idioțenie. Ce imbecil e acest cretin ca să-i compare pe protestatari cu minerii lui Iliescu, mai ales că minerii ăia manifestau beligerant dar pașnic, rupând cu târnăcoapele și măciucile lor oasele bucureștenilor și omorând dintre ei destui nevinovați. UDMR-istul ăsta are numai căcat în cap!

7 decembrie 2017 20:50

COMUNISTU ' Domnule deputat, respectous va rog sa nu-i mai jigniti pe mineri. Amaratii aia, se credeau in anul 1929 la Lupeni, nu la Bucuresti. In schimb, # rezistacii, intr-adevar , NU GANDESC, EI MUNCESC, PTR CA PROBABIL ASTA ESTE SINGURA SURSA DE VENIT, DE LA ONG-urile sorosiste. Pana la urma toata lumea trebuie sa munceasca undeva. Ma intreb daca li se platesc ob;ligatiile cate CAS si CASS?!

7 decembrie 2017 14:39

A fi OM este lucru MARE, a fi PROST nu-i de mirare ! Asta deoarece țara ”GEME” de proști. Domnul Marton Arpad a dat dovadă de CORECTITUDINE, de OMENIE, de INTELIGENȚĂ ...s.m.d.. Eu sunt convins că și ”țața Floarea din Pocreaca” observă că președintele , NAZISTUL de la COTROCENI împreună JIGODIILE din PNL, USR și PMP servesc intereselor STRAINE !

7 decembrie 2017 12:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.